Developer verkeersmodellen

Functie omschrijving

We zoeken een creatieve developer met een passie voor kwantitatieve vraagstukken die zich kan ontwikkelen tot een specialist in verkeerskundige- en rekenkundige software producten.  Door software ontwikkeling kunnen we onze algoritmes op een professioneel niveau implementeren. Als developer lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van onze verkeers- en vervoersmodellen voor onze klanten in Noordwest Europa.

Omdat al onze modellen maatwerk zijn, en vaak met verschillende software producten samenwerkt, wordt een breed scala aan traditionele en moderne software talen gebruikt (C++, Delphi, C#, Ruby, Python, R). Daarom zoeken we een creatieve ontwikkelaar die affiniteit heeft met kwantitatieve algoritmes en professionele software oplossingen weet te ontwikkelen. Eigen verantwoordelijkheid, en zelfstandigheid wordt gevraagd; je wordt omringt door een multidisciplinair team met mede enthousiastelingen. Er wordt ook een pro-actieve werkhouding gevraagd; daar tegenover staat een flexibele werkomgeving.

Functie-eisen

  • Academisch denkniveau
  • Opleiding in- of affiniteit met kwantitatieve analyse
  • Ruime ervaring met programmeren: C++, Delphi, C#, Ruby, Python, R
  • Ervaring met version control systems (zoals SVN) is een pre
  • Ervaring met unit testing is een pre

Bedrijfsprofiel

Gaat de zelfrijdende auto de files oplossen? Welke invloed heeft een vliegbelasting op het milieu?** Een realistische inschatting van het antwoord op deze vragen is essentieel voor het maken van  effectief beleid. Significance helpt haar cliënten bij het beantwoorden van dit soort vragen op een sterk analytische manier. Significance doet innovatief onafhankelijk onderzoek naar verkeer en vervoer. Hierbij vertalen we de internationale state-of-the-art in mobiliteitsonderzoek naar state-of-practice toepassingen. We zijn gevestigd in het centrum van Den Haag en werken voor cliënten in Nederland en de rest van West Europa. Kernactiviteiten zijn met name de prognose van transportvraag, ruimtelijke planning/transport interactie, logistiek, monitoring en evaluatie, en stated preference onderzoek.

Wij bieden

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden
  • Professionele, internationale werkomgeving
  • Informele cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief

Interesse?

Voor meer informatie over Significance zie onze website www.significance.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Michiel de Bok, debok@significance.nl of +31-(0)70-3121541